LED Blixtljusramp F912T3 911 Signal RAPTOR??

Den här blixtljusrampen kommer från 911 Signal (Kina) och är en ramp som blev väldigt populär för 5 år sedan dock började den tillverkas 2008.

Raptor, se nedan, är en blixtljusramp från 911Signal men är också  rätt säker på att det finns ännu än ramp, från USA, som är den första som fick namnet Raptor. I vilket fall som helst så finns det kollegor som säljer F912 T3 som en ECE R65 godkänd ramp och det är det inte.

Den marknadsförs som en ”NYHET”, vilket den så klart heller inte är.

Den finns i en 24V variant men har då fler moduler och 4 dioder/modul. Det som inte nämns när man kallar rampen för multivolt är att man måste ha en extern 12V till 24V transformator.

 

Den har aldrig haft namnet Raptor för det finns en annan ramp som heter så och det är: RAPTOR

Att den så kallade Raptor varningsljusrampen, skulle kosta 35 000 kr hos andra företag är en siffra tagen ur luften. Det är löjligt och ingen skulle någonsin köpa en sådan här ramp då de i stället kan få mer än en st från STANDBY…

Att skrämma in ovetande folk i att ”DET FINNS BUDGETKOPIOR” fungerar på vissa men alla veta att Kina är fullt av kopior och ingen kan egentligen veta vem som kopierar vem. Att senare komma med en NYHET från en annan leverantör men med nästan identisk ramp och sälja den som ett alternativ till ”Raptor” trots att det tillsynes är just en kopia är också rätt intressant.

För Trafikverket och alla andra som arbetar på väg är det skrämmande och rent livsfarligt att köpa ramper som inte är godkända enligt ECE R65 regelverket.

 

Avslutningsvis; att sälja en ramp som är så pass gammal och omodern  när det finns så många nya på marknaden talar om att när man köper på sig för stort antal måste man ”kränga” till de tar slut för man inte har ett bättre val och då målar upp produkten som att det inte finns något bättre i världen.

 

Vi på maskinbelysning.com är emot vilseledande och falska marknadsföringsmetoder.

 

Den egentliga Raptor:

 

Info är hämtat från de olika företagen som säljer rampen i fråga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.