Konkurrens

”Oj vad mycket konkurrens ni har” brukar vi få höra. Nej, säger vi.
Stämmer inte alls.

Maskinbelysning konkurrerar inte med dem som, köper genom e-bay eller annan internationell sida någon LED arbetslampa, tar några bilder på sin säng, soffa eller köksbord och lägger upp på Blocket för 80kr. Vi konkurrerar inte med dem.

Maskinbelysning konkurrerar inte med dem som, har varit återförsäljare åt någon som säljer LED arbetsbelysning eller blixtljus, tar några egna bilder på sin arbetsbänk, IKEA hylla eller en hög med däck och lägger upp en annons på Blocket för 80kr och är helt plötsligt en i branschen. Vi konkurrerar inte med dem.

Vi konkurrerar inte heller med dem som kopierar andras och våra webbaffärer, produktbilder och texter, utger sig falskt för att sälja vissa märken eller produkter och/eller säljer kopior på andra kända varumärken. Vi konkurrerar inte med dem.

Nej, vi konkurrerar inte med någon eftersom vi är unika med att sälja de lampor, till de priser vi säljer och samtidigt har det utbudet vi har.

Vi är unika, vi heter Maskinbelysning, vi säljer endast till företag, organisationer och kommuner, dvs till alla utom konsumenter och vi har unikt utbud.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.