Bildmanipulering

Hos oss på Maskinbelysning Sverige AB har vi vida kunskaper inom belysning, LED, inköp, utvärdering av affärer, marknadsföring, foto, video, produktion, redigering, design m.m. Det vi ser dagligen är manipulerade bilder i annonser, hemsidor och Facebook. Tråkigt. Ytterst tråkigt. Du som kund köper inte grisen i säcken utan köper ett äpple när du i stället skulle köpt ett päron!

Det vi gör när det gäller bilder är att försöka återskapa så mycket som möjligt det ögat ser MEN det går inte. Man kan inte imitera det mänskliga ögat och vad hjärnan uppfattar med en kamera.

Man märker på våra bilder och videor att de är av högsta kvalitet och att de är många. Detta pga att vi säljer över nätet och då är bilder och videor av högsta vikt. Våra bilder är också autentiska så du vet vad du köper. Vi blir ibland besvikna när vi får in en nyhet där dess egenskaper inte lever upp till förväntningarna som byggts upp med hjälp av falska data.

Igår var vi ute och filmade och fotade en ljusramp på 480W och över 40 000 lumen men insåg att trots att bilderna inte visar det så lyser en 160W DayMaker ramp MER – ologiskt nja, inte så ologiskt. Ring 031-155155 så förklarar vi varför. PS. Endast för kunder, inte konkurrenter DS.

Tänk på följande:

Allt blinkar och lyser starkt i mörker och speciellt om man har utrustning av lägre kvalité som tex en mobilkamera. Detta för de försöker på ett onaturligt sätt kompensera för bristande ljus och effekten blir att den blixtrande lampan ser ut att blixtra MYCKET starkare än vad den gör.

Det bästa sättet att veta hur en lampa lyser är att ha den i handen – därav vår 30 dagars returrätt. Och ring oss (031-155155) och fråga – du sparar massa merarbete, tid och pengar!

Hitta en leverantör som har all kunskap ”hemma”. Har du en leverantör som lyckats köpa lampor i Kina, har en mobiltelefon, en webbshop och inte vet vad tex EMC eller R65 är för något är det du, som kund som kommer att lida i slutändan.

Maskinbelysning – när det är viktigt att SE och BLI SEDD!

Samma bild men med och utan manipulering:

2121 12

LED Arbetsbelysning 

LED Varningsljus

LED Blixtljus

LED Blixtljusramper

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.